Field Agent met kennis Roemeens

De Voorzorg Limburg
Limburg
voltijds of deeltijds - bepaalde duur
reageer voor 06-06-2021
Email Facebook LinkedIn Twitter Print

Je functie

Als Field Agent maak je deel uit van het identificatieteam binnen corona contact tracing en word je ingeschakeld bij het identificeren, bevragen en adviseren van personen die in contact zijn gekomen met mogelijke COVID-19 besmette personen.

Er zijn 3 verschillende types van gesprekken: een indexgesprek (waarbij je een lijst opstelt met contactpersonen), een eerste contactgesprek (om het risico te bepalen op mogelijke besmetting) en een vervolggesprek (om te kijken hoe de situatie evolueert).

Hiervoor dien je bij personen die niet telefonisch gecontacteerd kunnen worden ter plaatse te gaan op het adres waar deze persoon zich bevindt. Voor de bezoeken en gesprekken zal je beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Je zal ook over elektronische communicatie­middelen beschikken om deze informatie te verzamelen en door te geven.

Na elk van de gesprekken verzeker je ook de administratieve opvolging door het invoeren van de verkregen data.

Je ziet erop toe dat je de noodzakelijke kennis van de te gebruiken regels, procedures en beschermingsmaatregelen verwerft en bijwerkt.

Je stelt verbeteringen aan de scripts voor op basis van je ervaring tijdens gesprekken.

Naast je inschakeling in het identificatieteam kan je ook mee ingeschakeld worden in het bron-onderzoek.  Dit is een meer doorgedreven methodiek om de oorsprong van de besmetting te detecteren in geval van een lokale broeihaard.

Andere opdrachten zoals informatie verstrekken, preventieve acties en bijkomende taken in opdracht van het agentschap Z&G behoren eveneens tot het takenpakket.

Je profiel

Je genoot een opleiding hoger onderwijs. Bij voorkeur is die opleiding gezondheidskundig (sociaal verpleegkundige, maatschappelijk werker, vroedkundige, …), of je hebt een aangetoonde affiniteit met de gezondheidssector.

Je spreekt vlot Nederlands en Roemeens. Andere talen zijn een pluspunt.

Uitstekende luister- en communicatievaardigheden zijn je eigen, net als een goed leervermogen.

Ervaring in het voeren van “zorggesprekken”

Aangezien er van je verwacht wordt dat je mensen ter plaatse gaat bezoeken, ben je in het bezit van een rijbewijs B en heb je een wagen ter beschikking.

Een vertrouwdheid met ICT tools is een meerwaarde, net als een eerdere ervaring met veldwerk.

Ons aanbod

Je toont interesse voor een contract van bepaalde duur tot en met 30 november 2021.

Je engagement bestaat uit:

  • Een tweedaagse opleiding volgen
  • Deelnemen aan intervisiemomenten
  • Minstens 50 % beschikbaarheid
  • Bereid zijn om te werken in een werkrooster met weekend en avondwerk: werkuren tijdens de week tussen 8u en 20u en in het weekend tussen 10u en 20u.
  • Je bent bereid tot veldwerk maar werkt ook van thuis uit

Selectieprocedure

Op basis van je CV en motivatiebrief gebeurt een eerste selectie. Zo krijg je meteen antwoord en plannen we eventueel een gesprek in. Van zodra wij de geschikte kandidaten vinden sluiten wij de vacature af.

Interesse?

Solliciteren doe je door onderaan je gegevens achter te laten. Voeg zeker ook je cv en motivatiebrief toe. Lukt het opladen van cv en motivatiebrief niet? Mail beide documenten naar vorming.selectie@socmut.be.

Meer info

Voor meer informatie over onze organisatie ga je naar www.devoorzorg.be.

Solliciteer voor deze vacature

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: pdf.
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: pdf.