getuigenis - Administratief bediende

Salima
Hier krijg ik kansen en verantwoordelijkheid.

Door de gezondheidsproblemen van mijn moeder stopte ik al vroeg met school. Geen spijt van, maar toch bleef mijn ambitie knagen. Ik droomde van een job als bediende en studeerde daarom voor mijn diploma via tweedekansonderwijs. Bij De VoorZorg kreeg ik de kans om een collega te vervangen die met zwangerschapsverlof ging. Mijn eerste job als bediende. En voor ik het wist, mocht ik blijven.

Nu beantwoord ik vragen die binnenkomen via e-mail, verwerk ik de post, stel ik dossiers samen … Ik doe het allemaal even graag. Geleidelijk aan wil ik doorgroeien naar een job als berekenaar van uitkeringsdossiers, of zelfs tot ziekenfondsadviseur. Maar sowieso bij De VoorZorg, want hier krijg je kansen.

Ik ben geen leidinggevende en toch mag ik mijn team vertegenwoordigen in een overleg waar de toekomst van onze dienst wordt uitgestippeld. Er wordt naar me geluisterd en ik voel me gewaardeerd. Door mijn job ben ik sterker geworden. Ik heb geleerd zelfstandig te werken, oplossingen te zoeken … Ik mag zelfs nieuwe collega’s coachen.

Hier krijg je kansen, verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden, je hebt glijdende uren en we mogen ook thuiswerken. Ideaal om te combineren met mijn gezin. Ik woon vlakbij en ik heb altijd al in dit groot, mooi gebouw willen werken. Eigenlijk een beetje een droom die uitkwam.

Momenteel is/zijn er 5 gelijkaardige vacature(s)

Bekijk ze nu

Vind je niet wat je zoekt? Je kan spontaan solliciteren.