getuigenis - Commercieel medewerker

Mieke
Ik kan écht iets betekenen voor mensen.

Als commercieel medewerker kom ik bij veel mensen thuis. Mensen vertellen je thuis makkelijker iets over hun privé-situatie dan ‘openbaar’ aan het loket. Dit maakt dat ik hun situatie goed kan inschatten en advies op maat kan geven over onze voordelen,  diensten en de sociale wetgeving. Hier maak ik het verschil! Onlangs ging ik bijvoorbeeld op huisbezoek bij een diabetespatiënt. Dankzij mijn advies kon hij veel geld uitsparen. Mensen helpen, daar doe je het voor!

Mijn job is heel afwisselend. De ene dag ben ik veel op de baan, de andere volg ik dossiers op en regel ik mijn administratie. Mijn dagen mag ik zelf inplannen. Werk ik ’s avonds, dan recupereer ik die uren op een ander moment. Ideaal om te combineren met mijn kinderen.

Zie ons zeker niet als platte verkopers. Wij zijn eerder adviseurs met een diepe kennis van de sociale zekerheid. Bij de start krijg je dan ook een uitgebreide opleiding, zodat je tijdens je job sterk in je schoenen staat. Kennis die ook in je eigen leven handig van pas kan komen.

Vrienden zeggen me soms: “Jij bent precies De VoorZorg”, omdat ik altijd vol passie spreek over mijn job en onze organisatie. Ik doe mijn job ook écht graag! Het sociaal contact, toffe collega’s, flexibele uren, veel afwisseling … maken dat ik elke dag met plezier kom werken. Ik heb een groot solidariteitsgevoel en ik wil goed doen voor mensen. Ik geloof ook écht dat ik het verschil kan maken.

Momenteel is/zijn er 1 gelijkaardige vacature(s)

Bekijk ze nu

Vind je niet wat je zoekt? Je kan spontaan solliciteren.