getuigenis - Poetshulp: dienstencheques

Rehma
ER WORDT NAAR JE GELUISTERD

Mijn naam is Rehma, ik ben afkomstig uit Oeganda en werk sinds 3 jaar als poetshulp via dienstencheques. Ik heb gekozen voor deze functie omdat ik zorgzaam ben en mensen graag verder help.

Mijn werkdag ziet er als volgt uit:

Om 8u begin ik bij de eerste klanten, daar blijf ik tot 12u. In die tijd probeer ik de mensen te helpen waar nodig. Dit zijn hoofdzakelijk huishoudelijke taken zoals schoonmaken, wassen en strijken. Verder onderhoud ik sociale contacten met de klanten en doe ik soms eens een boodschap. Om 12u30 word ik bij de volgende mensen verwacht, daar werk ik tot 16u30. Ik help er, net zoals in de ochtend, waar nodig in het huishouden.

Mensen die tevreden zijn met je komst, motiveren mij het meest. Zo was ik er onlangs eventjes uit omwille van zwangerschapsverlof. Toen ik opnieuw begon te werken, waren veel mensen enthousiast mij terug te zien. Dat deed heel veel deugd.

Ik werk graag via Bond Moyson, omdat het een correcte werkgever is die ook naar je luistert. Er zijn veel voordelen in natura, dat heb ik gemerkt bij de zwangerschap en geboorte van mijn dochter. Ik zou anderen zeker aanraden om hier te komen werken!

Momenteel is/zijn er 63 gelijkaardige vacature(s)

Bekijk ze nu

Vind je niet wat je zoekt? Je kan spontaan solliciteren.