getuigenis - POETSHULP

Micheline
Ik doe mijn job graag, niets is me teveel voor mijn klantjes

Sinds 2004 werk ik als poetshulp bij Bond Moyson – Thuishulp. Ik poets, strijk, doe de was,… niets is me eigenlijk te veel voor mijn “klantjes”.

Doordat ik mijn job graag doe, neem ik er het fysieke aspect graag bij. Na mijn werkdag ga ik zelfs nog twee keer per week naar de sportschool en als het kan, neem ik steeds te trap. Sport en beweging vind ik erg belangrijk om in conditie te blijven en voldoende energie op te bouwen. Wat me natuurlijk ook veel voldoening geeft, zijn mijn klanten. Ik denk met plezier terug aan ‘Sonja & Julien’… zij waren net familie voor mij…

Gelukkig kan ik poetsen en praten tegelijk. Er is altijd wel een momentje om even wat te praten en een luisterend oor te bieden. Veel van onze klanten zitten te wachten tot de poetshulp komt, wij hebben wel degelijk een sociale functie. Er is veel interactie, we kennen elkaar intussen goed en dit schept een hechte band. Kortom, ik doe mijn job graag! Mijn dochter en zus werken hier trouwens ook. Je moet me dus niet vragen of ik Bond Moyson – Thuishulp als werkgever zou aanbevelen!

Momenteel is/zijn er 46 gelijkaardige vacature(s)

Bekijk ze nu

Vind je niet wat je zoekt? Je kan spontaan solliciteren.