getuigenis - Teamleader IT

Ronald
Ik ben trots dat ik kan deelnemen aan de digitale transformatie.

Ik ben afgestudeerd als graduaat in de toegepaste informatica. De hoofdzetel van de Socialistische Mutualiteiten is mijn eerste werkgever en ik werk hier ondertussen 13 jaar.

Destijds ben ik gestart in een vervangingscontract als 3de lijn support waar ik te maken kreeg met complexe hard- en software problemen. Na deze vervanging ben ik vast in dienst genomen als 1ste lijn supportmedewerker. Enkele jaren later maakte ik de overstap naar de dienst System Windows als systeem ontwikkelaar. Dit was een leuke en uitdagende job, ik wilde mij echter verder verdiepen in development en zo ben ik terecht gekomen bij de dienst Juridische Toepassingen. Hier heb ik mij verschillende jaren kunnen uitleven met de ontwikkelplatformen op Mainframe en Windows. 2 jaar geleden greep ik de kans om teamleader te worden van mijn dienst en sinds kort ben ik ook teamleader van de dienst Front Office.

De dienst juridische toepassingen bestaat uit analisten en programmeurs. De ontwikkelaars programmeren hoofdzakelijk in C#.NET, met een database op mainframe en zijn recentelijk begonnen met web-toepassingen. Voor batch-verwerking gebruiken we nog de programmeertaal PL/I waardoor de programma’s perfect kunnen aansluiten op de oudere applicaties.

De dienst Front-Office bestaat uit coördinatoren en ontwikkelaars. Het team ontwikkelt vooral toepassingen voor de loketten van onze ziekenfondsen. Daarnaast werken we aan een digitaal platform dat zorgt voor een rechtstreekse communicatie met de leden via het internet en apps. De coördinatoren leiden de diverse projecten in goede banen. De ontwikkelaars zijn veelal specialisten in web-ontwikkeling en hebben met de nieuwste technologieën te maken zoals Angular, Bootstrap, JSON, Typescript, HTML5 … Daarnaast zetten we ook in op app- en Cloudontwikkeling.

Ik haal veel energie uit het persoonlijk contact met mijn medewerkers. Ik ben pas tevreden als zij tevreden zijn en zich goed voelen in hun job. En eindgebruikers die me vertellen dat ze tevreden zijn met de toepassingen dat we ontwikkelen, dat is pas de kers op de taart!

Ik ben trots dat ik als IT-verantwoordelijke het verschil kan maken in de digitale transformatie van onze organisatie.

Momenteel is/zijn er 1 gelijkaardige vacature(s)

Bekijk ze nu

Vind je niet wat je zoekt? Je kan spontaan solliciteren.