Onze missie

missie

Onze missie geeft aan wat onze reden van bestaan is.

De VoorZorg draagt fundamenteel bij tot een gelijke, toegankelijke en kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg en tot het sociaal en psychisch welzijn van eenieder, met aandacht voor sociaal zwakkeren. Zij verenigt daartoe haar activiteiten als ziekenfonds binnen de verplichte en aanvullende verzekering, haar inspanningen op het vlak van sociale dienstverlening, haar aanbod aan zorg- en comfortdiensten en haar werking op het vlak van gezondheidspreventie en welzijn.
 

visie

Onze visie geeft aan waar De VoorZorg heen wil op middellange termijn.

"Gezond zijn" betekent voor ons meer dan "niet ziek" zijn. "Gezond zijn" is het bereiken van een optimale levenskwaliteit op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak.

Met respect voor het recht van elk om zelf invulling te geven aan het leven en vertrekkend vanuit het individuele gezondheidspotentieel, reikt De VoorZorg als duurzame partner een totaaloplossing aan om te komen tot een blijvende gezondheidswinst.

In samenwerking met alle gezondheidsactoren realiseren we deze winst ook op maatschappelijk vlak. Hierdoor zijn we de beste garantie voor het toegankelijk en betaalbaar houden van solidaire gezondheidszorg. Vanuit een versterkte wisselwerking tussen de verschillende activiteits- en expertisedomeinen binnen De VoorZorg staan onze geëngageerde, professionele medewerkers daarbij garant voor een Full service-aanpak, proactief en op maat. Niet alleen gezondheidszorg maar gezondheid is het einddoel!

waarden

Onze waarden weerspiegelen wat ons verbindt en hoe onze medewerkers de visie van De VoorZorg willen realiseren.

  • Sociaal rechtvaardig, solidair en respectvol
  • Innovatief, flexibel en kwaliteitsvol
  • Mensgericht, toegankelijk en geëngageerd
  • Verantwoordelijk, ethisch en duurzaam